Beste leden ,                                                                                 20-12-2021

Vanaf 19 december gelden er nieuwe richtlijnen die zeker tot en met vrijdag 14 januari gaan duren . Onderstaand de berichtgeving vanuit de KNLTB.

We zijn blij dat sporten nog mogelijk blijft. Bewegen is juist gezond, het draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt je fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd.

Dat betekent dat tennis- en padel verenigingen open mogen blijven van 5 tot 17 uur. Tennis en padel buiten mag.

 • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft dus mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee groepen (koppels) moeten elkaar voldoende afstand geven. Dubbelen is ook mogelijk als spelers 1.5 meter afstand tot elkaar en tot het andere koppel op de baan houden. Verder geldt: geen fysiek contact, ga niet samen op het bankje zitten, geef geen high fives en wissel niet van baanhelft.
 • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); meerdere groepen van 2 volwassenen mogen op dezelfde locatie trainen, zolang de groepen duidelijk zichtbaar met 1.5 meter afstand gescheiden zijn, bijvoorbeeld 2 spelers per baanhelft. De groepen mogen niet gemengd worden.

N.B. Er is intensief contact geweest met NOC*NSF en VWS en bovenstaand advies is in afstemming met deze partijen tot stand gekomen. Neem je verantwoordelijkheid en gebruik je gezonde verstand, geef elkaar de ruimte.

 • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte.
 • Competities en toernooien worden per direct stilgelegd. Dit geldt dus voor de wintercompetities Zuid, Noord-West en de padelcompetitie, de Junioren Tour.
 • Sportkantines moeten gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.
 • Professionele sportwedstrijden mogen wel doorgaan, zonder publiek. De TennisDirect NK finales in Amstelveen worden gespeeld.
 • De wedstrijden van de NOJK dit weekend worden afgespeeld. Hiervoor geldt de topsport uitzondering, met toestemming van KNLTB directie, NOC&NSF en de sportaccommodatie (geen horeca, alleen spelers en wedstrijdleider) Er wordt gespeeld om de titel. Op de rankingpunten komen we later terug om gelijkheid met gecancelde Junioren Tour elders in het land in balans te houden.

Lees hier de maatregelen voor de sport: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/

Het is wat het is. Zorg voor elkaar.

Bestuur TC Vlierden

___________________________________________________________________

Beste leden,                                                                                      29-11-2021

Inmiddels zijn er weer veranderingen in de richtlijnen ten aanzien van het coronavirus.
Naast de bestaande maatregelen mogen we nu tennissen tot  17.00 uur . De maatregelen blijven in ieder geval 3 weken van kracht tot zondag 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

Op zaterdag 11 december gaan we van 9.00 uur tot 12.00 uur blad ruimen . Breng zelf tuingereedschap mee. Alle hulp is welkom!

Bestuur TC Vlierden

___________________________________________________________________

Beste leden,                                                                                        07-11-2021

Zoals jullie weten zijn de maatregelen t.a.v. het coronavirus vanaf gisteren weer  aangescherpt. Om hier zonder problemen aan te kunnen voldoen, zouden we ons paviljoen moeten sluiten.  Het ontbreekt immers aan toezicht.
Als bestuur hebben we besloten een beroep te doen op ieders eigen verantwoordelijkheid.  We kunnen gewoon doorgaan met onze tennisactiviteit buiten echter : blijf thuis bij klachten, was regelmatig je handen , houd 1.5 meter afstand. Daarnaast is het noodzakelijk dat je bij gebruik van terras en bij betreding van het paviljoen  een geldende coronapas kunt tonen. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder. We vertrouwen  op jullie medewerking. Denk aan je eigen veiligheid , maar ook aan die van anderen. ( Zie ook https://www.knltb.nl/nieuws/2021/11/toch-geen-coronapas-voor-buitensport-wel-binnen-en-op-terras-vanaf-18-jaar/
De voorbereidingen voor de algemene ledenvergadering zijn voor ons inmiddels begonnen. In verband met de oplopende coronacijfers en onze beperkte mogelijkheden in het paviljoen krijgen jullie, net als vorig jaar, eind november het jaarverslag digitaal.
Veel tennisplezier en zorg voor elkaar.

Bestuur TC Vlierden

______________________________________________________________

Beste leden ,                                                                                     23-9-2021

Onlangs zijn er weer nieuwe versoepelingen aangekondigd die per 25 september ingaan. In de bijlage vinden jullie  overzichten van alle  richtlijnen vanaf 25 september.

Omdat de competitie is begonnen en er meer en later op de avond gebruik  wordt gemaakt van het paviljoen, is deze mail van extra belang.
Aandachtspunten zijn  de  coronacheck , die verplicht is bij het gebruik maken van de horecafaciliteiten binnen en de sluitingstijd van de horeca vanaf 0.00 uur. De anderhalve meter is losgelaten, echter het advies blijft elkaar de ruimte geven.

In de bijlage vinden jullie uitgebreidere informatie  van alle  geldende richtlijnen vanaf 25 september. Deze brieven worden ook opgehangen bij het paviljoen .

Het bestuur is van mening dat iedereen hierin een eigen verantwoordelijkheid  heeft en stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor overtreding van de regels.

Wij wensen iedereen veel tennisplezier.

Bestuur TC Vlierden.

Downloaden (PDF, 72KB)

Downloaden (PDF, 190KB)

___________________________________________________________________

Beste leden,                                                                                        07 juni 2021

Vanaf 5 juni zijn er weer versoepelingen.
Terrassen op sportlocaties mochten al open tot 20.00 uur, nu kan je vanaf 5 juni zowel buiten op het terras als binnen in het clubhuis een drankje drinken of een hapje eten tot 22.00 uur. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals zitplaatsen en max. 50 personen op een terras of in het clubhuis (exclusief personeel). Volwassenen houden altijd 1.5 meter afstand en zitten met maximaal 4 personen aan een tafel. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden.

Namens bestuur TC Vlierden

______________________________________________________________

06-06-2021

Sportkantines zijn open tot 22:00 uur open. Net als de horecaondernemingen.

Dit is geplaatst door de websitebeheerder:  T.Fransen

______________________________________________________________

Beste leden,                                                                               28-Mei-2021

Inmiddels zijn er versoepelingen in het verenigingsleven. We kunnen na het tennissen weer gebruik maken van het terras en buiten genieten van een kopje koffie/thee of drankje. Let wel, de tijden zijn van 6.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. De basismaatregelen blijven van kracht, handen wassen en afstand houden. Zorg voor elkaar. Het officiele bericht van de KNLTB met alle nieuwe richtlijnen kunnen jullie lezen in de bijlage .

Verder is de voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar . Inge heeft hierover  al een mail gestuurd. Schrijf je in , dit kan vanaf 1 juni .  Aanmelden kan bij Inge:  vclvlierden@gmail.com

Namens bestuur TC Vlierden
Veel tennis plezier .

________________________________________________________________

Beste leden ,                                                                               15 Maart 2021

Vanaf 16 maart mogen we weer dubbelen !
Overige maatregelen ten aanzien van Corona blijven gehandhaafd.
Onderstaand het bericht hierover vanuit de KNLTB .

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Voor jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, zonder maximale groepsgrootte en zonder 1.5 meter afstand te houden.

Op de website  van de KNLTB vinden jullie alle richtlijnen .

Veel tennisplezier

Bestuur TC Vlierden

_______________________________________________________________

Beste leden ,                                                                                04 Maart 2021

Via de KNLTB ontvangen wij berichten t.a.v. de corona maatregelen. Onderstaand berichten die van toepassing zijn voor onze vereniging na de nieuwe persoconferentie . Mochten jullie meer informatie willen , raadpleeg dan de website van de KNLTB.

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.

We hebben verschillende scenario’s bekeken. De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook wedstrijden spelen. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen. De voorlopige speeldata voor de Voorjaarscompetitie en Tenniskids competitie. zijn opgesteld. Bij een eventuele overlap met toernooien zullen we samen met de toernooiorganisaties naar een passende oplossing kijken.

Verder zijn er versoepelingen voor de leefdtijdscatogorie 18 t/m 26 jaar :

Sporten in groepsverband voor jongvolwassenen van 18 t/m 26 jaar is vanaf woensdag 3 maart toegestaan.

Overige maatregelen die eerder gecommuniceerd zijn blijven van kracht.

Bestuur TC Vlierden

______________________________________________________

Beste leden,                                                                14-1-2021

Onlangs zijn de coronamaatregelen met drie weken verlengd . Tot en met  9 februari moeten we ons dus blijven houden aan de bestaande richtlijnen.

Onderstaand het bericht van de KNLTB

Wat betekent de lockdown voor tennis en padel?

Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.

 • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
 • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
 • Tennis- en padel in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
 • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
 • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
 • Publiek is niet toegestaan.
 • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de lockdown. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden.

Succes en sport veilig .

Namens Bestuur TC Vlierden

______________________________________________________________

Beste leden,                                                                          15-December 2020

Hieronder het bericht van de KNLTB m.b.t. de nieuwe richtlijnen.

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.

Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor tennis en padel?

 • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Alleen enkelspel dus.
 • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen buiten.
 • Tennis- en padel in een binnen accommodatie is niet toegestaan

We zullen proberen morgen zo snel mogelijk duidelijk te krijgen welke consequenties dit verder voor competities, toernooien, trainingen en opleidingen heeft. De veelgestelde vragen zullen we dan ook updaten.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de lockdown. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden.

Bestuur TC Vlierden


Beste leden,                                                                         18 november 2020

Het kabinet heeft gisteravond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de ‘gedeeltelijke lockdown’ zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaat gelden, sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is dan weer toegestaan.  De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben effect, het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Maar de cijfers zijn nog niet op een niveau om de maatregelen verder te versoepelen. De ‘gedeeltelijke lockdown’ en de maatregelen van 13 oktober blijven daarom van kracht tot half december. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen. Wat betekent dit voor tennis  vanaf donderdag 19 november? Officiële competities en toernooien zijn verboden. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan. Vrij tennissen, padellen en trainen is mogelijk, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal. De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer). Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler. Sportkantines, douches en kleedkamers zijn gesloten. Publiek is niet toegestaan, dus ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen. De richtlijn voor alle sporten is dat volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand. Het Algemeen Protocol Sport is opgesteld in samenwerking met o.a. RIVM, VSG en NOC*NSF. De KNLTB heeft deze vertaald naar richtlijnen en adviezen voor tennis.  Verantwoordelijkheid Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. Het kabinet roept mensen dan ook op contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven. Onze gezondheid staat voorop en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. We zijn blij dat sporten nog steeds kan, want bewegen is gezond. Dat draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt ons fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd. Lees hier het volledige bericht van de overheid. En hier specifiek voor de sport.

Aanvullende maatregelen voor TC vlierden

We mogen als vereniging geen activiteiten plannen.
Als bestuur hebben we besloten dat de activiteiten van de maandagochtend, de woensdag- avond en vrijdagochtend onder vrij tennis kunnen vallen mits we alle richtlijnen volgen.
Concreet houdt dit in dat er maximaal 10 personen op de banen mogen zijn. Omdat wij geen baanreservering hanteren en dit volgens de richtlijnen zou moeten, stellen wij voor de onderlinge groeps apps  en of mail te gebruiken om jullie vrije tennispartijtjes te plannen. Afhangen is verplicht.
Dubbelen kan met  aanpassingen goed op 1.5 meter afstand en daarmee voldoen we aan de richtlijn voor het sporten van volwassenen. Voor dubbelen geldt dus, geen fysiek contact, houd altijd minimaal 1.5 meter afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.
Voor de jeugd tot 18 jaar geldt dat er geen maximale groepsgrootte is . Trainen mag mits er een trainer aanwezig is. (Officiële) wedstrijden in teamverband zoals competities en toernooien zijn niet toegestaan. • Wedstrijden met teams van de eigen club (interne competities, clubkampioenschappen etc.) zijn niet toegestaan
Blijf thuis bij klachten en vermijd drukte dus ook op bij het tennispaviljoen.

We hopen dat deze aanvulling duidelijk is en rekenen op jullie medewerking.
Veel tennisplezier .

Bestuur TC Vlierden.


Beste leden,                                                                          04 november 2020

Vanaf vanavond 22.00 uur zijn er aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.
Hieronder vinden jullie de overheidsrichtlijnen weergegeven door de sportbond ten aanzien van tennis en paddel.

Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan. Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden. Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Er worden geen wedstrijden gespeeld. Voor topsporters gelden uitzonderingen. Publiek is niet toegestaan. Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht. Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden.

Bestuur TC Vlierden


Beste leden.                                                                                 19 oktober 2020

Als bestuur zijn wij verantwoordelijk voor het handhaven van de corona maatregelen.
Een systeem om online reserveren mogelijk te maken is voor onze vereniging te kostbaar.
Door gebruik te maken van jullie onderling aangemaakte groepsapps en mailgroepen kunnen we het vrij tennissen mogelijk maken. Wij stellen nu het afhangen van pasjes op het afhangbord tot nader order verplicht. Duidelijk is dan wie er op welke baan speelt , onderling wisselen van baan mag niet. Elk lid is hier zelf voor verantwoordelijk. Wij zullen deze maatregel ook bij het paviljoen zichtbaar maken. De maximale groepsgrootte van 8 personen bij het TCV paviljoen blijft gehandhaafd. De reden hiervoor is dat wij geen online reserveringssysteem hebben en we als vereniging willen voorkomen dat als er 12 personen op de baan staan dit gezien wordt als een activiteit en verenigingsactiviteiten mogen niet.
Wij hopen op jullie begrip.
In de praktijk houd dit het volgende in:
Baan 1,2 en 3 mogen alleen gelijktijdig gebruikt worden bij enkel spelen. In alle andere gevallen maken we gebruik van baan 1 en 3.

Bestuur TC Vlierden

 


EXTRA informatie van ons bestuur                                          18 oktober 2020

Beste leden,

Zoals aangekondigd zijn de maatregelen nog een keer onder de loep genomen door de KNLTB en de sportbond. Alle maatregelen kunnen jullie vinden op de websites van deze bonden.
We mogen als vereniging geen activiteiten plannen. De woendagavond toss valt hieronder.
Als bestuur hebben we besloten dat de activiteiten van de maandagochtend, de woensdag- avond en vrijdagochtend onder vrij tennis kunnen vallen mits we alle richtlijnen volgen.
Concreet houdt dit in dat er maximaal 8 personen op de banen mogen zijn. Zij kunnen  vrij tennissen op  baan een en drie . Omdat wij geen baanreservering hanteren en dit volgens de richtlijnen zou moeten stellen wij voor de onderlinge groeps apps  en of mail te gebruiken om jullie vrije tennispartijtjes te plannen.
Dubbelen kan met  aanpassingen goed op 1.5 meter afstand en daarmee voldoen we aan de richtlijn voor het sporten van volwassenen. Voor dubbelen geldt dus, geen fysiek contact, houd altijd minimaal 1.5 meter afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.
Voor de jeugd tot 18 jaar geldt dat er geen maximale groepsgrootte is . Trainen mag mits er een trainer aanwezig is. (Officiële) wedstrijden in teamverband zoals competities en toernooien zijn niet toegestaan. • Wedstrijden met teams van de eigen club (interne competities, clubkampioenschappen etc.) zijn niet toegestaan
Blijf thuis bij klachten en vermijd drukte dus ook op bij het tennispaviljoen.

We hopen dat deze aanvulling duidelijk is en rekenen op jullie medewerking.
Veel tennisplezier .

Bestuur TC Vlierden.

 


Beste leden                                                                          14 oktober 2020

Velen van jullie zullen de persconferentie van gisteravond hebben gezien.
Via deze mail  geeft ik jullie het beleid van de KNLTB door zoals ze dit nu aangeven op hun site. Het kan zijn dat er nog aanvullingen komen omdat ze ook nog in overleg gaan met de sportbond. Maar voor nu geldt vanaf vanavond 22.00 uur het volgende :

We hebben besloten de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren. Of de Eredivisie Heren door kan gaan, is nog onduidelijk.

 • Reguliere open toernooien en Junioren Tour toernooien kunnen niet doorgaan.
 • Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen op de eigen vereniging, zowel buiten als binnen in de hal.
 • De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
 • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
 • Publiek is niet toegestaan.

Dubbelen

Dubbelen bij tennis en padel kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand, en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens de experts van de KNLTB gering.

We zullen in overleg met NOC*NSF de richtlijnen voor tennis en padel verder uitwerken en de meestgestelde vragen en antwoorden zo snel mogelijk publiceren.

Mochten er wijzigingen komen dan zullen we  opniew een mail sturen

Lees hier het volledige bericht van de Rijksoverheid. En hier specifiek voor de sport.

Samen tegen corona, stay safe !

Bestuur TC VLierden

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New ma

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail